Moeder & Zoon

Welkom bij Oud & Stoer Woonaccessoires! Wij zijn Stijn (27) en Anne-riek (59) , een duo bestaande uit moeder en zoon, met een gedeelde passie voor ondernemen en de landelijke & sobere woonstijl

Anne-riek heeft altijd al gedroomd van het starten van haar eigen bedrijf in de wereld van landelijke woonaccessoires. Na jarenlang twijfelen en het vinden van de juiste gelegenheid, besloot Stijn dan eindelijk de sprong te wagen. Maar het was pas tijdens het begin van de coronaperiode dat de droom echt tot leven kwam.

Stijn, naast zijn studie, besloot een webshop te bouwen: Oud & Stoer Woonaccessoires. De naam symboliseert ons team perfect: "Oud" staat voor Anne-riek, mijn moeder, terwijl "Stoer" voor mijzelf is (haha). Samen begonnen we aan dit avontuur, en al snel kregen we veel positieve reacties.

Na drie jaar van hard werken en groei besloten we dat het tijd was voor een volgende stap. Op 1 april 2023 kregen we de sleutels van onze eigen winkel/showroom. Het was een spannende en trotse mijlpaal voor ons beiden, waar we met veel liefde en toewijding onze klanten verwelkomen om onze passie voor landelijke woonaccessoires te delen.

Bij Oud & Stoer streven we ernaar om onze klanten te inspireren en te voorzien van hoogwaardige, unieke items die karakter en warmte aan hun huis toevoegen. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld en we hopen dat elk stuk een verhaal vertelt en een gevoel van thuis biedt.

We willen onze klanten bedanken voor hun steun en het delen van dit prachtige avontuur met ons. Of u nu onze winkel bezoekt of online winkelt, we hopen dat u geniet van het verkennen van ons assortiment en dat u zich net zo thuis voelt als wij.

Liefs,

Stijn & Anne-riek