Item has been added

Skip to content

Welcome to Oud en Stoer woonaccessoires

Benieuwd naar de status van uw bestelling? Klik hier om uw zending te volgen

CYBER MONDAY - korting tot 50%

Legal notice

Disclaimer

Op het gebruik van deze website (www.oudenstoerwonen.nl) zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

 

Gebruik van informatie
Oud en Stoer woonaccessoires streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met groots mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat Oud en Stoer woonaccessoires niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervaging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Oud en Stoer woonaccessoires aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website.
Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen Oud en Stoer woonaccessoires en de gebruiker van de website ontstaan.

E-mail
Oud en Stoer woonaccessoires garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangt van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met Oud en Stoer woonaccessoires te corresponderen, accepteert u dit risico

Intellectuele eigendomsrechten
Alle publicaties en uitingen van Oud en Stoer woonaccessoires zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat Oud en Stoer woonaccessoires daar vooraf schriftelijk toestemming voor heeft gegeven.

 

Veilig Betalen

IDEAL - Apple Pay - Google Pay - Creditcard - Paypal - Klarna

Levertijd 1-3 Werkdagen

Binnen Nederland: gratis verzending vanaf: €100

Duurzaam

Wij geven dozen een tweede kans

24/7 Klantenservice

Binnen 24 uur reactie